Loading...
Liliane persoonlijk 2019-02-11T14:47:28+00:00

Mijn naam is Liliane en ben eigenaar van LilianeZorg sinds juni 2017.

Ik ben moeder van  twee volwassen kinderen, oma van zes kleinkinderen en samen met mijn broers en zus, mantelzorger voor onze moeder.

Ik heb twee paarden, twee honden en een kat en woon in het bos. Wonen in de natuur geeft mij de rust en balans in het dagelijks, drukke leven. Ik geniet van het dagelijks wandelen in het bos met mijn twee honden. Mijn twee paarden staan in Frankrijk in de buurt van Limoges. Hierdoor kreeg ik contact met Nederlanders die in Frankrijk wonen en wil ik mijn werkzaamheden uitbreiden naar Frankrijk.

Ik mag graag op mijn kleinkinderen passen of te zwerven met de auto door Europa, onderwijl kamperen. Thuis vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn.

Door de loop der jaren heen……………

Ik ben in 1996 verpleegkundige geworden en heb sindsdien heel veel geleerd en  leer nog steeds. Ik heb in de jaren na mijn diplomering in alle vormen van de gezondheidszorg gewerkt. Ziekenhuis, verpleeghuis, thuiszorg, (kinder)psychiatrie, gehandicaptenzorg en terminale zorg.

Vervolgens heb ik de kaderopleiding HBO gevolgd, waardoor ik meer de management kant opgegaan ben. Van 2006 tot 2017 heb ik 11 jaar als manager in de thuiszorg gewerkt en heb tevens mijn diploma als Zorgadviseur behaald, waardoor ik de gehele wet- en regelgeving van de gezondheidszorg van binnen en buiten heb leren kennen. Ik kan om die reden dan ook uitleggen en/of adviseren welke zorg bij welke instantie thuis hoort. 

Ik heb inmiddels een rugzak vol diploma’s, certificaten en ervaringen. Mijn medemens ondersteunen, verplegen, begeleiden en adviseren is elke dag weer bijzonder om te mogen doen. Daarbij is elke situatie anders, ieder mens uniek. Iemand is nooit allèèn zijn of haar ziekte. Er is zoveel meer wat bepaalt wie je bent, wat je wilt en hoe je iets wilt. Samen in gesprek gaan naar en over dat “meer” is vaak interessanter dan de ziekte alleen.

Ik wil er voor u zijn. Samen praten over het leven, over hoop, over wensen, over onopgeloste zaken en vooral over de meerwaarde van dingen. Aandacht hebben voor bijzondere momenten, maar ook gewoon stilte en rust.