Loading...
Wijkverpleging/Zorgadviseur/Casemanager/Indicatiesteller 2019-02-11T14:44:46+00:00

Wijkverpleging/Zorgadviseur/Casemanager/Indicatiesteller

Bent u op zoek naar een verpleegkundige? Heeft u een indicatie nodig? Wilt u weten of u zorg kunt krijgen? Waar u voor verzekerd bent en waarvoor niet? Welke vraag u ook heeft; ik kan u hiermee verder helpen.

Wilt u advies over thuis blijven wonen of naar een aanleunwoning of verpleeghuis?

Weet u niet hoe u uw zorg geregeld moet krijgen?

Gaat u binnenkort naar het ziekenhuis voor een operatie en wilt u vervolgens direct naar huis om te revalideren?

Wilt u een zorg ontvangen, maar weet u niet hoe dit in zijn werk gaat?

Ik ben een HBO verpleegkundige, tevens Zorgadviseur en kan u ondersteunen bij een plotselinge verandering in uw gezondheidssituatie, waarbij de vragen zich opstapelen. Ik leg u graag uit wat de mogelijkheden zijn binnen de wirwar van wetten en regels en, indien nodig, regel dit ook voor u. Een veel genoemde term is “case manager dementie”, maar zo is er ook de gewone algemene “case manager”. Door grote drukte bij beiden is er een grote wachtlijst ontstaan. Ik ben vrijwel direct beschikbaar. Hier zijn alleen wel kosten aan verbonden.

Ik kan u helpen met het nemen van een besluit. Ik leg u dingen uit, geef advies en maak u wegwijs in de wetten en regels omtrent de ziektekostenverzekering, de gemeente of het zorgkantoor, opdat u zelf een verantwoorde keuze kan maken. Wat u aan zorg kunt ontvangen via uw zorgverzekeraar, zorgkantoor of uw gemeente en welke zorg u zelf moet bekostigen. 

Als BIG geregistreerde Wijkverpleegkundige kan ik de indicatie (zowel Zorg In Natura als pgb) voor de zorgverzekeraar voor u maken, zodat u zorg aan huis kunt ontvangen.

Tevens ben ik bevoegd en bekwaam in bijna alle verpleegkundige handelingen in verpleeghuis en de thuiszorg. Ook kan ik u begeleiden in het leren het zelf te doen. Dit kan zijn uw bloedsuikerwaarden te bepalen en te leren bepalen hoeveel insuline u zichzelf moet toedienen, injecties tijdelijk of voor langere tijd zelf toedienen, stoma te verzorgen, zelf te katheteriseren, maar ook die Vit B12 injectie eens in de zes weken. 

U kunt mij altijd benaderen voor advies.
Neem contact op